De winnares van de ISS WorkPlace Talent of the Year-award is Mirte Wijsen, werkzaam namens STER Facility Management als Facilitair Coördinator bij Heineken in Den Bosch.

Naast haar primair verantwoordelijke taken op het vlak van veiligheid, schoonmaak en catering onderscheidt Mirte zich vooral op het vlak van duurzaamheid, verbinding en kennisdeling.

Mensgericht

In het bijzonder heeft Mirte aandacht voor haar medewerkers, weet precies waar ze mee bezig zijn en welke uitdagingen ze dagelijks hebben bij de uitvoering van werkzaamheden. Mirte is volgens de jury een echt mensen-mens. Wanneer bijvoorbeeld de medewerkers van de afdeling beveiliging vanwege onderbezetting overuren moeten maken, komt Mirte op voor hun belangen. Ze heeft aantoonbaar leidinggevende vaardigheden.

Zelfs haar nominatie is lang voor Mirte Wijsen geheimgehouden. “Pas toen ik in de top 3 zat kwamen mijn collega’s naar me toe.” Dat ze gewonnen heeft was dan ook een echte verrassing. “De eerste periode bij Heineken heb ik ook meegelopen op de milieustraat en catering, dat helpt je echt met mensgerichte beslissingen maken.” Ambitieuse beslissingen maken is voor een jonge medewerker niet mogelijk zonder sterk team geeft Mirte aan. “Ik wil natuurlijk mijn team bedanken bij Heineken, die geven me natuurlijk de mogelijkheid en het vertrouwen om dit soort besluiten te maken.”

In haar persoonlijke ontwikkeling heeft Mirte na een MBO-opleiding de HBO-opleiding Facility Management gevolgd. Het streven van Mirte is in de toekomst als consultant meer bezig te zijn met de strategie van huisvestingsbeleid.

ISS WorkPlace Manager of the Year

De ISS WorkPlace Manager of the Year is de jaarlijkse verkiezing van de WorkPlace manager die de grootste impact door de werkomgeving op gebruikers heeft gerealiseerd in het afgelopen jaar. Trotse hoofdsponsor van deze verkiezing is ISS. Het initiatief van deze verkiezing is genomen door ISS tezamen met platform Smart WorkPlace, tevens de organisator van de WorkPlace Xperience.

Je leest hier meer informatie over de ISS WorkPlace Manager of the Year en de ISS WorkPlace Talent of the Year award.