TEAM STER

Bij STER Facility Management werken we met een jong team van enthousiaste collega’s. Wij gaan voor het beste resultaat,
op sterrenniveau uiteraard. Het team is opgebouwd uit verschillende talenten, waardoor we goed van elkaar kunnen leren en elkaar
kunnen aanvullen waar nodig. Ons klantenbestand bestaat uit verschillende opdrachtgevers, waardoor geen dag bij ons hetzelfde is.

Dagmar Groot

Dagmar is positief ingesteld, gaat voor hoge kwaliteit, werkt gestructureerd en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring binnen Facility Management. In diverse functies en rollen en natuurlijk de laatste jaren als consultant en interim manager.

Door haar passie voor het vak en haar overtuiging om meer te kunnen bereiken is zij STER Facility Management begonnen. Ze coacht en begeleidt jong talent en vult daarnaast zelf ook opdrachten of consultancyvraagstukken in.

Ben je geïnteresseerd in een senior interim manager of advies over de facilitaire organisatie, of wil je meer informatie over STER FM neem dan contact op met Dagmar (06-12041496).

d.groot@ster-fm.nl

Petra Muijlwijk

Petra is een enthousiast junior talent die gedreven is om het beste uit zichzelf te halen. Ze is niet alleen slim, maar ook onwijs sociaal. Dit maakt haar een fijne collega om mee samen te werken.

Tijdens haar studie heeft Petra stage gelopen in Londen en daarna ervaring opgedaan binnen verschillende rollen in de facilitaire branch. Toch blijft ze leergierig en grijpt ze elke kans met beide handen aan om meer ervaring op te doen.

Nora de Jong

Nora is sinds juni 2019 bij STER FM in dienst als junior talent. Zij is heel leergierig, ijverig en analytisch. Nora kan goed met mensen omgaan en heeft een gezonde dosis zelfreflectie.

Duurzaamheid binnen Facility Management is waar Nora zich graag op richt. Zij heeft op dit gebied dan ook al aardig wat kennis opgedaan, bijvoorbeeld gedurende haar afstudeeronderzoek bij D&B The Facility Group.

Nora is een fijne collega die zich loyaal opstelt binnen een team. Met haar kritische blik en scherpe vragen wilt zij altijd tot het beste eindresultaat komen.

Jij?

Kan jij niet wachten om stappen te maken binnen facility management, mee te kijken bij vooruitstrevende organisaties en aan de slag te gaan voor een eigen klant? Houd je toevallig ook van een goede kop koffie en slechte grapjes?

Neem dan snel contact met ons op en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe ‘rising star’!