FAQ items aan het laden...

REFERENTIES

We hebben de afgelopen maanden met veel plezier samengewerkt met Kim. Kim is prettig in de omgang, leergierig en pakt snel dingen op. Kim is doelgericht en heeft een aantal facilitaire zaken prima opgepakt waaronder een vrij uitgebreid sleutelplan op de locatie.

Janneke Haasnoot, Regiomanager bij Cardia

Jill werkt gestructureerd, pakt alles met beiden handen aan, is gedisciplineerd en probeert het beste in haarzelf naar boven te halen. Wij zijn erg te spreken over Jill haar inzet. 16 uur per week is beperkt maar ze heeft ondanks de beperkte uren veel werk verzet en dit altijd met een grote glimlach op haar gezicht.

Mark Kaandorp, Manager backoffice van SoftwareONE

Ik kan heel fijn samenwerken met Dagmar, ze staat voor kwaliteit, werkt gestructureerd en staat altijd voor ons klaar. Ze heeft duidelijk ruime ervaring opgebouwd binnen Facility Management en kan ons goed voorzien van advies. Wat haar onderscheidt is haar betrokkenheid met mij als klant.

Mevr. M. Brand, Manager HR bij EBN

Met Dagmar aan boord krijg je een energiek en gedreven facilitaire professional. Hard werkend, gedreven, sociaal en betrokken met collega’s en een grote passie voor het vak! Ze doet wat gedaan moet worden en zegt wat er gezegd moet worden maar altijd met een oog voor de verschillende belangen.

Dhr. R. Immers, Hoofd Regieteam bij CBS