Kom jij ons team versterken?

STER FM is een groeiende organisatie en staat daarmee altijd open voor nieuw jong talent. Lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen binnen STER FM en ons team te komen versterken? Kijk dan snel verder naar onze beschikbare vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Junior Facility Professional

“Ben jij net afgestudeerd en toe aan een eerste stap in je carrière van Facility Management?”

De functie

Als junior facility interim professional (Rising STER) krijg je de mogelijkheid om onder persoonlijke begeleiding te werken aan zeer uiteenlopende facilitaire opdrachten en projecten bij diverse organisaties. De duur van de projecten varieert van enkele maanden tot circa één jaar en zijn in allerlei verschillende branches.

Je maakt onderdeel uit van een klein team van jonge talenten die ambitieus en leergierig zijn. Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. Hierdoor zijn we altijd bezig met ontwikkelen en vernieuwen. Verder helpen we elkaar graag en leren we van elkaars opdrachten.

Dagmar Groot begeleidt je persoonlijk waardoor je snel de kneepjes van het vak leert in een vertrouwde omgeving. Maatwerk staat voorop, waardoor we de tijd nemen om elkaar te leren kennen en de juiste match voor een opdracht te vinden.

Wie ben jij?

Facilitair management is jouw passie. Het werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse rollen is je op het lijf geschreven en je voelt je snel thuis in een nieuwe werkomgeving. Je houdt van afwisseling en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je werkt graag zelfstandig aan een opdracht, legt de lat hoog voor jezelf en je wil je graag verder ontwikkelen.

Communiceren gaat je makkelijk af. Je maakt makkelijk verbinding, enthousiasmeert je gesprekspartner en je brengt je boodschap helder en duidelijk over. Je kunt goed luisteren, zaken in je opnemen en je werkt planmatig en gestructureerd. Het leveren van hoge kwaliteit en het tevreden stellen van je opdrachtgever zijn de belangrijkste drijfveren voor je.

Wij hechten veel waarde aan goed werkgeverschap en aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom bieden wij naast de persoonlijke begeleiding voortdurend mogelijkheden om te leren en te groeien. Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Dan komen wij graag met jou in contact.

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding Facility Management
  • Bereid te reizen
  • Flexibel qua werktijden

Competenties

  • Communicatief sterk
  • Gedreven
  • Ondernemend
  • Extravert
  • Leergierig
  • Goed in plannen en organiseren

De organisatie

Dagmar Groot (eigenaar van STER Facility Management) heeft ruim 20 jaar ervaring in Facility Management, waarvan bijna 10 jaar ervaring in Interim Facility Management. Hierdoor heeft zij een breed scala aan opdrachtgevers, vraagstukken en facilitaire dienstverlening gezien. Ze wil graag haar kennis en ervaring delen met jong talent. Vandaar dat zij in 2019 is begonnen met een programma genaamd: RISING STER.

Wat is een RISING STER?
Dat is een jonge facility professional die net afgestudeerd is in Facility Management. De eerste maand loopt een Rising STER met Dagmar mee om het (interim) vak te leren. Op deze manier leert Dagmar de talenten goed kennen en kunnen ze al wat zaken oppakken onder haar vleugels. Daarna kunnen de Rising sterren zelf op een interim opdracht geplaatst worden die goed bij hun aansluit. Ook hierbij blijft Dagmar ze heel goed begeleiden en ondersteunen.

Arbeidsvoorwaarden

STER Facility Management vindt het heel belangrijk dat je een goede en fijne eerste stap maakt in je carrière binnen Facility Management. Daardoor willen wij naast de persoonlijke begeleiding als goed werkgever je ook goede arbeidsvoorwaarden bieden. Dit bestaat uit flexibele invulling van werk/privé, diverse opleidingen, marktconform salaris en veel ruimte om je persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

De functie biedt je ruimte voor ontwikkeling en veel zelfstandigheid. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Daarnaast krijg je uiteraard de beschikking over een NS Business Card, een laptop en een mobiele telefoon. Een 36 of 32-urige werkweek heeft onze voorkeur, maar een 40-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Informatie en sollicitatie

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Iris Hilderink via e-mail info@ster-fm.nl of per telefoon 06-17662811. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken.