Bij STER FM staat JOUW GROEI als facility professional centraal

  • Ben jij net of bijna afgestudeerd in de richting Facility Management?
  • Of breng je max. twee jaar relevante werkervaring mee?
  • En wil je jouw ambitie binnen Facility Management verder vormgeven bij mooie opdrachtgevers?

Ontdek wat jouw nieuwe baan zo leuk maakt

Jouw werkgeluk is ons succes!

Bij STER FM staat jouw werkgeluk voorop. Omdat we een kleine organisatie zijn, zijn de lijnen kort en voel jij je geen nummertje! We nemen bovendien de tijd om samen met jou te kijken naar de ideale match tussen jou en opdracht(gever). Maatwerk dus!

Omdat onze Sterren verspreid door het land op locatie bij hun opdrachtgever werken, zijn we extra scherp op het bewaken van een gevoel van verbondenheid en collegialiteit.

Met een maandelijkse terugkomdag, diverse teamuitjes en nadruk op persoonlijk contact, voel jij je al snel thuis bij ons!

Heb je ideeën hoe dingen anders of beter kunnen? Dan kijken we samen met jou hoe je bij kan dragen aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie!

Jouw ontwikkeling centraal!

Met jouw drive en ambitie maak je dagelijks het positieve verschil bij onze opdrachtgevers. Dit doe je niet alleen. Tijdens jouw interim opdrachten word je 1-op-1 begeleid door een senior professional met 20+ jaren ervaring in het Facility vakgebied! Met haar deskundige kijk op zaken bespreek je wekelijks de voortgang en behandel je alle vragen of wensen die je hebt.

Op deze manier ligt de verantwoordelijkheid voor een goede invulling van de opdracht niet alleen op jouw schouders. Bovendien garanderen we jou met deze methode een pijlsnelle groei, zowel persoonlijk als zakelijk!

Je werkt als interimmer, met de zekerheid van een vaste baan!

Waarschijnlijk is interim-werk nieuw voor je. Bij STER FM mag je in korte tijd diverse, toonaangevende organisaties voorzien van jouw kennis en kunde binnen het Facility vakgebied. En word je voor onze opdrachtgevers al snel een onmisbare schakel!

Jouw beloning

Voor jouw inzet word je uiteraard goed beloond. Denk hierbij aan:

  • Een startsalaris van €2.450,- tot €2.850,- o.b.v. 40-urige werkweek*
  • Maandelijkse onkostenvergoeding
  • Volledige reiskostenvergoeding van OV en/of KM-vergoeding
  • Uiteraard een laptop
  • Leaseauto (indien opdracht hierom vraagt)
  • Opleidingen en cursussen; zoals BHV, time management en nog veel meer!**
*De hoogte van jouw startsalaris hangt af van jouw leeftijd en meegebrachte ervaring. Overigens is het ook mogelijk om voor 36 of 32 uur bij ons aan de slag te gaan!
**Via platform LiveLearn kan je onbeperkt cursussen volgen voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden.

Werk voor gewaardeerde opdrachtgevers

STER FM werkt voor diverse gemeenten, semi-overheidsinstellingen en grote corporate organisaties. Er is geen plek denkbaar waar onze STERREN niet van toegevoegde waarde kunnen zijn!

Wij zijn STER FM

Geboren vanuit de ambitie om Facility talent zoals jij een hele mooie ontwikkelkans te bieden. Met intensieve en persoonlijke begeleiding op uitdagende interim opdrachten!

Hard werken, kwaliteit en ontwikkeling gaan bij ons hand-in-hand met werkplezier. En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, blazen we met enige regelmaat stoom met elkaar af tijdens gezellige borrels en uitjes!

Jouw toekomstige collega’s over STER FM

Dennis: “Bij STER FM krijg ik de mogelijkheid mijn interesses op het gebied van Facility Management effectief door te ontwikkelen, terwijl ik mij gaandeweg steeds bewuster word van mijn krachten en ontwikkelpunten. Juist die combinatie maakt dat ik straks een succesvolle Facility Manager ga worden!”

Mirte: “Ik vind het erg fijn dat er bij STER FM veel wordt geïnvesteerd in oprecht, persoonlijk contact. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat een werkgever zorgt voor een fijne en veilige werkomgeving waar je jezelf mag zijn en fouten mag maken. Ook dat vind ik terug in STER FM!
Anouk: “Werken bij STER FM zorgt ervoor dat ik mijzelf heel snel ontwikkel en een groot, relevant netwerk weet op te bouwen. Voor mij vormt STER FM daarom de ideale kickstart voor mijn carrière in Facility!”

Felicia: “Doordat ik bij STER FM verschillende, uitdagende opdrachten uit mag voeren bij hele toffe organisaties krijg ik de kans om uit te zoeken wat echt bij me past!”

Meer informatie over deze vacature en/of werken bij STER FM?

Neem gerust contact op met Dagmar Groot via mail of whatsapp