Kom jij ons team versterken?

STER FM is een groeiende organisatie en staat daarmee altijd open voor nieuw jong talent. Lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen binnen STER FM en ons team te komen versterken? Kijk dan snel verder naar onze beschikbare vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Junior Facility Professional (24-32 uur)

Startdatum: z.s.m.
Regio: Heel Nederland
Dienstverband: Startersfunctie

Ben jij afgestudeerd aan HBO Facility Management en toe aan een eerste stap in je carrière? Dan is dit dé uitgelezen mogelijkheid om veel te leren en ervaring op te doen onder intensieve begeleiding van een facilitaire professional!

Wie zoeken wij?
STER FM is op zoek naar jonge facility professionals die net afgestudeerd zijn in Facility Management. De eerste maand loopt een zogeheten ‘RISING STER’ met Dagmar mee om het (interim) vak te leren. Op deze manier leert Dagmar de facility professionals goed kennen en kunnen ze al wat zaken oppakken onder haar vleugels. Daarna kunnen de RISING STERREN zelf op een interim opdracht geplaats worden die goed aansluit bij hun profiel. Ook hierbij blijft Dagmar ze heel goed begeleiden en ondersteunen.

Aanbod
Wij vinden het heel belangrijk dat je een goede en fijne eerste stap maakt in je carrière binnen Facility Management.
Wij bieden je als goed werkgever naast de persoonlijke begeleiding ook goede arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit flexibele invulling van werk/privé, opleiding, marktconform salaris en veel ruimte om je persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Daarnaast krijg je uiteraard de beschikking over een NS Business Card, een laptop en een mobiele telefoon.
De functie is voor 24 of 32 uur per week.

Geïnteresseerd?
Ben jij toe aan de start van jouw facilitaire carrière en enthousiast geraakt? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Dit hebben we van je nodig;

  • Jouw meest recente cv;
  • Een gerichte motivatie voor deze functie (zonder gerichte motivatie nemen we de sollicitatie niet in behandeling);
  • Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Dagmar Groot
SOLLICITEER NU