Je bent zelf toch ook jong geweest?

Ik vind het zo verdrietig om te zien dat in moeilijke tijden (lees; huidige Corona pandemie) meteen de jongeren er de dupe van worden. Hoe frappant is dat? Zij zijn de toekomst, zij moeten uiteindelijk de “diepe zakken” waar de regering het over heeft terug verdienen. Waarom komen zij dan als eerst zonder baan? Waarschijnlijk door hun contractvorm of doordat ze nog niet vele jaren op de carrière teller hebben staan, maar is dat nu wel eerlijk?

Zoals iedereen weet, vind ik het erg leuk en fijn om met jong facility talent te werken. Om die reden ben ik een bedrijf begonnen waar ik jonge talenten een kans wil geven om zich onder mijn begeleiding op de arbeidsmarkt te begeven. Ik leer ontzettend veel van ze en ze houden me scherp. Maar het allerfijnst vind ik dat ze echt heel bereidwillig en ambitieus zijn. Ze zijn heel flexibel, loyaal, pakken graag vraagstukken op en werken soms tot diep in de nacht om iets af te krijgen. In mijn ogen de ideale werknemer!

En ja, natuurlijk kost het soms tijd om ze te begeleiden en moet je vooral in het begin veel overleggen, (mee)lezen en corrigeren. Maar de tijd die je erin stopt, krijg je uiteindelijk weer terug omdat ze snel leren en heel graag willen bewijzen dat ze het zelfstandig ook heel goed kunnen.

Wij zijn toch ook jong geweest? Geef ze toch een kans. Weet je nog hoe het voelde om je in het begin van je carrière te bewijzen? Hoe fijn het was als iemand je een kans gaf, het vertrouwen gaf?

Dus… heb jij een mooie kans beschikbaar voor jong talent? Wij bieden een hele goede interim invulling door jong facility talent. Kijk voor meer informatie over onze rising STER op www.ster-fm.nl