RISING STER

Dagmar werkt graag met jonge mensen en ziet in deze samenwerkingen grote voordelen op het gebied van interim invullingen. Jong talent is leergierig, past zich makkelijk aan en is flexibel. Vul dit aan met de strategische inzichten van Dagmar en je hebt de ideale werknemer! Na een intensief coaching traject begeleidt ze daarom haar ‘Rising STERREN’ ook bij hun interim opdrachten.

Een STER bestaat uit 5 punten;

facilitair interim strategisch management

1. Ondersteuning

Na een aantal kennismakingsgesprekken wordt het jonge talent eerst ingezet ter ondersteuning van Dagmar bij een van haar opdrachtgevers. Zo maken zij de eerste 2 à 3 maanden op een vertrouwde manier kennis met het facilitaire werkveld op verschillende niveaus. Naar mate de tijd vordert, gaan zij steeds grotere vraagstukken oppakken onder begeleiding Dagmar.

facilitair interim strategisch management junior

2. Ambitieplan

Gedurende de eerste maanden leert het jong talent steeds meer over het vak in de praktijk en over STER FM. De eerste periode fungeert Dagmar tevens als een soort mentor, waardoor zij het jonge talent goed leert kennen. Zo ziet zij waar de drive van een jong talent ligt, waar ze in uitblinken en waar de ontwikkelpunten liggen. Deze informatie wordt verzameld in een ambitieplan.

jong talent begeleiden facility management

3. Actieplan

Aan de hand van het ambitieplan en een evaluatie van de afgelopen maanden wordt er een actieplan vormgegeven. Aan de hand van deze actielijst wordt er enerzijds aan de ontwikkelpunten gewerkt. Daarnaast gaan wij met het jonge talent in gesprek om te onderzoeken welke functie geschikt is voor hen. Dit onderzoeken wij op basis van hun sterke en zwakke punten én hun eigen interesses.

servicegericht hospitality begeleiding

4. Interim opdracht

Zodra wij alles helder in beeld hebben, kan er gericht gezocht worden naar een geschikte interim opdracht. Wij vinden het belangrijk dat deze functie in een omgeving is die bij het talent past, omdat een tevreden werknemer een positieve uitstraling heeft naar zowel de opdrachtgever als naar klanten. Daarnaast geloven wij dat een fijne werkomgeving zorgt voor betrokken en gemotiveerde werknemers.

De interim opdrachten voor de ‘Rising STERREN’ vinden wij in samenwerking met Eager People. Door de handen ineen te slaan, versterken wij elkaar op het gebied van interim Facility Management.

5. Begeleiding

Vanaf het begin van de interim opdracht is Dagmar nauw betrokken met het jonge talent. Samen met hen onderzoekt zij waar de knelpunten van de opdrachtgever liggen en waar haar strategische kennis (eventueel) nuttig kan zijn. Afhankelijk van de opdracht en de zelfstandigheid van het talent, kan de begeleiding plaatsvinden op locatie. Maar ook op afstand is Dagmar nauw betrokken. Op deze manier kunnen onze jonge talenten worden beschouwd als ‘schapen met vijf poten’: een werknemer die het een leuke uitdaging vindt om een operationele rol in te nemen met voldoende tactische kennis om projecten of personeel aan te sturen.

Wanneer de vijf punten van de Rising STER volbracht zijn is de ster volledig. De Rising STER heeft zichzelf ontwikkeld en kan een dienstverlening op sterrenniveau leveren. Uiteraard blijven onze Rising STERREN te allen tijde begeleid worden door Dagmar, zodat zij zich blijven ontwikkelen en kwaliteit gegarandeerd geleverd wordt.

Ben je op zoek naar een goede invulling van een interim opdracht/tijdelijke functie? Of ben je nieuwsgierig geworden naar deze werkwijze? Neem dan gerust contact op.