Opdrachtgever

De filosofie van STER Facility Management is om jong Facility Management talenten in drie jaar tijd heel veel diverse ervaringen op te laten doen binnen ons werkveld. Na drie jaar zijn deze professionals, klaar om FM wereld in te stappen. Bij voorkeur bij een van onze strategische samenwerkingspartners.

Deze ervaring doen zij op bij diverse partner-opdrachtgevers. Opdrachten die zij invullen zijn gericht op functies als: Facilitair Coördinatie, Projectmedewerker/Coördinatie, Huisvesting, Contractmanagement, Sitemanagement, diverse onderzoeken en de resultaten hiervan in verbeterplannen en implementatie vertalen, het coördineren van verhuizingen en verbouwingen en hospitality management.

De ideale opdracht heeft een duur van 8 tot 12 maanden (maar minder is altijd bespreekbaar). Doordat wij de begeleiding op gebied van persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke FM kennis doen, ontzorgen we onze opdrachtgevers, die naast de gangbare operationele overleggen niet hoeven “om te kijken” naar onze professionals.

De methode die wij hanteren, omvat het opstellen van heldere doelen en verwachtingen die we vastleggen in een “praatplaat”.  Hierdoor hebben onze opdrachtgevers en collega’s duidelijkheid in wat er opgeleverd en verwacht wordt en hebben we altijd een basis om de voortgang te bespreken.

Ook Strategisch Partner worden?

Wij geloven in strategische partnerschappen. Wij verstaan hieronder dat jij als strategische partner per jaar, STER FM voorziet van enkele uitdagende opdrachten voor onze professionals. Op deze wijze krijgen onze collega’s een goed beeld waar zij hun carrière voort kunnen zetten.

Hoe dit er concreet uitziet:

Onze filosofie is dat we onze collega’s drie jaar interessante en leerzame opdrachten bieden, het liefst bij onze strategische partners. Zodoende kunnen zij ervaren waar en bij wie hun kracht ligt. Wij bieden na drie jaar de mogelijkheid om een goed ingewerkte professional up and running en “transferfree” over te nemen. Het grote voordeel hiervan is dat de intensieve investering in tijd en energie dat nou eenmaal gepaard gaat, met het ontwikkelen van een young talent door ons wordt gedaan. Jij als partner krijgt in ruil daarvoor een zeer grondig ontwikkeld professional die “instapklaar” kan beginnen binnen jullie organisatie.

Wil je onderzoeken en oriënteren of wij samen een partnerschap aan kunnen gaan?
Laat dan een berichtje achter of bel Floris: 06-31036932.