Medewerker

Ben jij aan het afstuderen of net afgestudeerd en ben jij toe aan blijven ontwikkelen terwijl je in het werkveld werkt? Of wil je een tweede stap maken in je loopbaan en heb je niet meer dan 2 jaar werkervaring? Dan is aan boord stappen bij STER FM een supergoede keuze!

Wij bieden je 3 jaar ontwikkeling en zorgen ervoor dat je in die periode bij minimaal 4 opdrachtgevers hebt kunnen ontdekken waar je gelukkig van wordt.

Samen met jou zoeken we bij voorkeur bij een van onze strategische partners een gave en uitdagende opdracht. Na een fijne start, begeleiden wij jou intensief. Soms via teams, vaak naast je op locatie. Hierdoor kan jij jezelf blijven ontwikkelen onder de veilige vleugels van onze senior professionals, en krijg je per maand nog goed betaald ook!

Naast deze persoonlijke begeleiding mag je diverse nuttige opleidingen en cursussen volgen. Werken bij STER FM staat bij ons in het teken van verbinding en gezelligheid. Je bent altijd welkom om op onze maandelijkse STER OFFICE DAGEN op kantoor te werken en de dag af te sluiten met een knijtergezellige borrel.

Daarnaast varen we graag met een borrelboot over de grachten, hijsen we de zeilen voor een zeiltocht (gecombineerd met een borrel) en is er uiteraard een jaarlijkse feest-midweek waar het dak van de tent gaat! Kortom, lijkt je het leuk om in korte tijd veel te leren bij de gaafste opdrachtgevers, en hou je ook wel van een feestje en toffe collega’s? Kom dan met ons praten!

Laat een berichtje achter of bel met Dagmar: 06-12041496.