Team

Bij STER Facility Management werken we met een jong team van enthousiaste collega’s. Wij gaan voor het beste resultaat,
op sterrenniveau uiteraard. Het team is opgebouwd uit verschillende talenten, waardoor we goed van elkaar kunnen leren en elkaar
kunnen aanvullen waar nodig. Ons klantenbestand bestaat uit verschillende opdrachtgevers, waardoor geen dag bij hetzelfde is.

Wij zijn regelmatig te vinden bij onze opdrachtgevers, maar als een opdracht het toelaat of we niet op een opdracht zijn
ingedeeld werken we flexibel qua tijd en locatie. Hierdoor hebben we een goede balans tussen werk en privé en staan we niet
onnodig in de file! Dit scheelt tijd, draagt bij aan het milieu en zorgt voor een goede en ontspannen sfeer binnen het team.

Dagmar Groot

Dagmar is positief ingesteld, gaat voor hoge kwaliteit, werkt gestructureerd en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring binnen Facility Management. In diverse functies en rollen en natuurlijk de laatste jaren als consultant en interim manager.

Door haar passie voor het vak en haar overtuiging om meer te kunnen bereiken is zij STER Facility Management begonnen. Ze coacht en begeleidt jong talent en vult daarnaast zelf ook opdrachten of consultancyvraagstukken in.

Ben je geïnteresseerd in een senior interim manager of advies over de facilitaire organisatie, of wil je meer informatie over STER FM neem dan contact op met Dagmar (06-12041496).

d.groot@ster-fm.nl

Yasmine Hamouda

Yasmine is een enthousiast, vrolijk en energiek junior talent die graag de handen uit de mouwen steekt. Ze is communicatief erg sterk en kan zich goed aanpassen binnen elke situatie en omgeving. Dit maakt haar een echte teamplayer die met veel doorzettingsvermogen een project of opdracht invult.

Gedurende haar Bachelor FM heeft ze een minor International Approach of Design Thinking gevolgd in Helsinki , hierdoor kan zij op creatieve wijze invulling geven aan haar werkzaamheden. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in de horeca waar ze veel kennis en ervaring heeft opgedaan over hospitality. Dit heeft ertoe geleid dat ze klantgericht te werk gaat op alle niveaus.

In haar werk richt ze zich met name op kwaliteit, dit bereikt ze door het stellen van goede en kritische vragen en haar oog voor detail. Yasmine is flexibel en kan ze zich gemakkelijk aanpassen aan een situatie of omgeving.

Jij?

Kan jij niet wachten om stappen te maken binnen facility management, mee te kijken bij vooruitstrevende organisaties en aan de slag te gaan voor een eigen klant? Houd je toevallig ook van een goede kop koffie en slechte grapjes?

Neem dan snel contact met ons op en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe ‘rising star’!